opdateringer

Zoom patcher

Zoom har udgivet patches til flere sikkerhedssårbarheder, der lukker sårbarheder som kan betyde, at både Windows- og macOS-brugere kan udsættes for hackerangreb. Sårbarhederne i Zoom Rooms-produktet kan udnyttes i privilegie-eskaleringsangreb på både Windows- og macOS-platforme.

Det fremgår af en sikkerhedsbulletin fra Zoom, som er refereret i bl.a. Security Week.

Dansk
Keywords: 

Mozilla udsender sikkerhedsopdateringer

Mozilla har udsendt sikkerhedsopdateringer til Firefox, Firefox ESR og Thunderbird. Det skriver CISA i en meddelelse.

En af sårbarhederne i Firefox ESR gør det muligt for en angriber at omgå sikkerhedsrestriktioner ved at lokke et offer til at åbne en særligt udformet webside, som kan tvinge browseren at kompromittere enheden. Firefox ESR står for Extendet Support Release og er en udgave af browseren der ikke modtager opdateringer i samme frekvens som den almindelige Firefox-browser.

Dansk

Kritiske sårbarheder rettet i Veeam Data Backup Solution

Veeam har udsendt opdateringer til kritiske sårbarheder i en backup-løsning, der anvendes til virtuelle miljøer. Det skriver Security Week.

Applikationen leverer sikkerhedskopiering og -gendannelsesfunktioner til virtuelle maskiner, der kører på Hyper-V, vSphere og Nutanix AHV, såvel som til servere og arbejdsstationer og til skybaserede arbejdsbelastninger.

Dansk

Drupal udsender rettelser

Content management systemet Drupal har fået nye sikkerhedsopdateringer, der adresserer sårbarheder i Drupal 7, 9.2 og 9.3. Det skriver CISA i en meddelelse med henvisning til Drupas advisories. En angriber kan potentielt udnytte nogle af sårbarhederne til overtage kontrollen med et system.

Drupal anbefaler, at man skal opdatere til følgende

Dansk

Google opdaterer Chrome til v97

Google har udsendt opdateringer til Chromebrowseren til Windows, Mac og Linux. Opdateringen retter 37 fejl, hvoraf flere karakteriseres som kritiske. 24 af fejlene er fundet af uden for Googles organisation. Det har ifølge Security Week samlet udløst 54.000 dollar i dusør. Med opdateringen har Chrome nu nr. 97.0.4692.71

Ingen af sårbarheder er nævnt som værende under udnyttelse. 

Dansk
Keywords: 

Patches til Android

Google har påbegyndt udrulningen af december måneds patch, der retter 46 sårbarheder, hvor af nogle af disse betegnes som kritiske.

Det skriver Security Week.

Den mest alvorlige fejl findes i Media Framework, der kan føre til kompromittering af fortrolighed information," forklarer Google.

Dansk

Drupal opdaterer

Content management systemet Drupal har fået nye sikkerhedsopdateringer, der adresserer sårbarheder i Drupal 8.9, 9.1 og 9.2. En angriber kan potentielt udnytte nogle af sårbarhederne til overtage kontrollen med et system.

Drupal anbefaler, at man skal opdatere til følgende

Dansk

Sider

Abonnér på RSS - opdateringer