GitHub

GitHub introducerer privat sårbarhedsrapportering

GitHub har gjort funktion til rapportering af sårbarheder i open source-depoter tilgængelig for alle projektejere.

Det skriver Help Net Security på baggrund af en advisory fra GitHub.

Funktionen har hidtil kun været tilgængelig i en betafunktion – men trods det, har ’vedligeholdere’ fra mere end 30.000 organisationer alligevel aktiveret privat sårbarhedsrapportering på mere end 180.000 depoter siden november 2022. Det har affødt mere end 1000 meddelelser fra sikkerhedsresearchere.

Dansk

DDoS-angreb på GitHub sætter rekord

1,35 terabit data i sekundet blev sendt mod GitHub onsdag i et DDoS-angreb (Distributed Denial of Service). Det er det kraftigste angreb hidtil set.

Angriberne udnyttede åbne Memcache-servere til at forstærke angrebet. Det er en metode, som har vundet frem de seneste uger.

Frem til onsdag var det hidtil kraftigste kendte angreb rettet mod firmaet Dyn. Det blev i slutningen af 2016 ramt med 1,2 terabit/s.

GitHub holdt op med at svare et par gange i løbet af angrebet, indtil det lykkedes at begrænse effekten af angrebet.

Dansk

Værktøj finder hemmelige nøgler på GitHub

Hvis den hemmelige nøgle, et program bruger til at logge ind på Amazon Web Services med, kommer i de forkerte hænder, kan den blive misbrugt. Det er sket flere gange.

Værktøjet Truffle Hog er et Python-program, der undersøger et projekt på GitHub for tekststrenge, der ser ud til at indeholde koder. Dermed kan udviklere finde hemmelighederne, før de falder i de forkerte hænder.

Anbefaling

Udviklere kan evaluere værktøjet, hvis de anvender GitHub.

Dansk
Abonnér på RSS - GitHub