Her er 12 bud på det bedste sikkerhedsprogram til Andriod-mobilen

Den uafhængige non-profit organisation, AV-Comparatives, har testet 12 antivirus-produkter til den Android-baserede mobiltelefon for at give dig en konkret pegepind i retning af det produkt, der passer bedst til dine behov.

AV-Comparatives er baseret i Østrig, og projektet blev startet i 1995 af Andreas Clementi, der var studerende på universitetet i Innsbruck.

Andreas Clementi startede på baggrund af teknisk interesse og for at se på forskellene mellem de forskellige produkter fra forskellige producenter.

Mange fandt hans projekt interessant og nyttigt, hvilket har betydet, at han stadig tester sikkerheds-software og stadig er uafhængig.

Denne test af mobilsikkerheds-software er fortaget i juli 2018, og 12 forskellige produkter er gennemgået ud fra en stribe testkriterier som eksempelvis malware-opdagelsesrate, strømforbrug og anti-tyverifunktioner.

Der er indgår både gratis- og betalingsprodukter i testen.

DKCERT anbefaler ikke et specifikt produkt, men ud fra testen kan du få en større viden og uafhængig vurdering af hvilket produkt, der passer bedst til dig og din telefon.

Anbefaling:

Benyt sikkerhedsprodukter på mobile enheder og sørg altid for, at de er opdateret med de nyeste rettelser fra producenten.

Links: