Become af cyberhero part 2

Følg med i Philomena Smiths bestræbelser på at indsamle informationer fra en nyansat forsker på det fiktive universitet Harfordbridge University i GÉANTs anden del af en videoserie i anledning af cybersikkerhedsmåneden.

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan hackere rent faktisk iværksætter angreb hos deres ofre? Selv om de fleste nok har hørt om phishing, smishing og vishing, og at det er gamle taktikker, så er de stadig virksomme og så effektive, at det stadig er det foretrukne angrebsvåben fra angribere. Det handler andet afsnit i GÈANT-pensionisten Philomena Smiths videoblog 'Cyberkriminalitet for newbies'.

Hver uge her i oktober udgiver GÉANT et afsnit af Philomena Smiths eventyr, der omhandler forskellige emner som online privatliv, databeskyttelse, digitalt fodaftryk, phishing, smishing, vishing, social engineering, ransomware, backups, rapportering af cyberhændelser og videndeling i samfundet. Afsnittene gennemgår også angrebsteknikkerne og giver tips til, hvordan angribere kan overlistes.

Videoserien er et initiativ i GÉANTs indsats i cybersikkerhedsmåneden.

Links:

https://connect.geant.org/csm23