DKCERTs websted får nyt design

I dag indfører DKCERT nyt design på webstedet.

Besøgende på www.cert.dk vil bemærke, at webstedet har skiftet udseende. Samtidig med det nye design har vi flyttet rundt på indholdet: Nogle sider er opdelt i flere undersider, nogle er fjernet, andre er kommet til.

Som noget nyt tilpasser designet sig nu til den skærmstørrelse, websiden vises på. Dermed kan DKCERTs websted ses lige godt på en computerskærm, en tablet og en smartphone.

Det nye design følger de fælles designretningslinjer, der gælder for alle websteder under DeiC (Danish e-Infrastructure Cooperation).

Problemer med gamle links

Links til det gamle websted virker ikke på det nye. Det vil især være et problem, hvis man har et gammelt nyhedsbrev og klikker på et link til en artikel. Det samme gælder links fra Twitter-indlæg.

Kommer man ud for problemet, vil man som regel kunne finde artiklen ud fra dens dato eller ved at bruge den nye søgefunktion.

Ny adresse til RSS-feed

RSS-feedet kan fremover findes på denne adresse:

https://www.cert.dk/nyheder/rss

Gamle artikler

Alle nyhedsartikler og klummer fra det gamle websted er flyttet med over. Datoerne på de ældre nyhedsartikler er ikke korrekte: De er alle angivet til at være skrevet den 11. oktober 2016. Men hvis man åbner en af disse artikler for at læse den, kan man se, hvornår den oprindelig blev bragt.

Engelsk indhold

Mængden af indhold på engelsk er udvidet. Nyhederne er fortsat på dansk, men baggrundsinformation om DKCERT er nu både på dansk og engelsk.

Vi ønsker læserne god fornøjelse med den opdaterede version af www.cert.dk!

Kommentarer om fejl og mangler kan sendes til cert@cert.dk

Keywords: