DeiC

DeiC-konferencen 2024: Sådan kan netflowdata bruges

De fleste er bekendt med, at infrastruktur og servere på Forskningsnettet daglig bliver udsat for angreb fra internettet. Det er der intet nyt. Som Center for cybersikkerhed nævner i sin seneste vurdering af cybertruslen, som udkom i sidste uge.

”Cybertruslen er (..) et grundvilkår, som vi – særligt i et så digitaliseret land som Danmark – er nødt til at leve med. Det er tydeligt i mediebilledet, hvor bl.a. ransomware-angreb og cyberaktivistiske overbelastningsangreb har fået spalteplads.”

Dansk
Keywords: 

DeiC-konferencen 2024: Hør om påvirkningen fra civil warfare i Ukraine

DeiC-konferencens sikkerhedsprogram er nu endeligt, og blandt oplægsholderne finder vi lektor fra IT-universitetet, Oksana Kulyk, der sammen med journalist og forskningsformidler Jari Kickbusch fortæller om deres seneste og endnu igangværende forskningsprojekt om civil krigsførelse ved hjælp af cyberangreb i Ukraine.

Dansk
Keywords: 

Tilmelding til DeiC-konferencen er åben

Hvordan får du en uagtsom medarbejder med ind i din risikovurdering? Hvad skal den nye decentrale enhed for cyber- og informationssikkerhed i Uddannelses- og forskningsstyrelsen lave? Vil du høre truslerne, imødegåelse af DDoS-angreb, ISO27001 og ISO27005?

Der er nok af relevante emner for sikkerhedsmedarbejderen, CISO’en og alle andre med interesse i sikkerhedsarbejdet på årets DeiC-konference, der finder sted den 7.-8. november i Kolding.

Dansk
Keywords: 

Ny Trendrapport fra DKCERT med analyser, indsigt og anbefalinger

DKCERT udsender hvert år en rapport om sikkerhedsåret og med nye anbefalinger til universiteterne, baseret på iagttagelserne.

Rapporten sammenfatter sikkerhedshændelser, scanninger af forskningsnettet og de øvrige aktiviteter som DKCERT har været engageret i vedrørende informationssikkerheden på det danske forskningsnet.

Anders Sparre Conrad

I DKCERT Trendrapport 2019 finder du analyser, indsigt og anbefalinger til universiteterne om informationssikkerhed.

Dansk
Abonnér på RSS - DeiC